sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tammikuun törsyt

Tätä postausta kirjoittaessani tajusin, että mun budjetoinnissa on jotain aikalailla pielessä! :D Tammikuussa tuli nimittäin lunta tupaan niin että hirvittää, mutta silti budjetti on jollainlailla kasassa tälläkin hetkellä (no ehkä parisataa miinuksella..). Ehkä syynä on se, että budjettini on yltiövarovainen. Kaikki tulot on arvioitu alakanttiin ja menot yläkanttiin sekä pyöristetty lisäksi ylöspäin. 

Yhtenä syynä siihen, että budjetti heittää häränpyllyä on myös se, ettei se huomioi lainkaan maksussa olevia matkalaskuja, joita saattaa kuukaudessa olla noin 250-800 euroa. Otin Aktiasta jo kesällä PrePaid Visa-kortin, jota oli tarkoitus alkaa käyttämään nimenomaan matkakuluihin siten, että siirtäisin sinne jo kuukauden alussa etukäteen matkoihin tarvittavan summan. Tällä säästyisi siltä ainaiselta laskeskelulta, jota nyt joutuu harjottamaan aina kun katsoo tilin saldoa. Aktian PrePaid Visa on ilmanen ja toimii nettishoppailussa ja ulkomailla ihan kuin normaali Visa, mutta on siis prepaid, eikä sisällä luottoa lainkaan. Jostain syystä en kuitenkaan ole vielä oikein ottanut kyseistä PrePaidia käyttöön.

Tässä tammikuun törsyt:

- Mulberryn laukku: 1180€ My Precious... <3
- Auton huolto: 295€, pyöränlaakeri hajosi ja samalla päätettiin vaihtaa jarrupalat (mies maksoi tästä toiset 295€)
- Kissan lääkäri: 119€, pikkuräähkällä oli korvatulehdus :/
- Putkirulla ja eväsrasia: 31€
- 3000 palan palapeli: 31€
- Vaatteet: 20€

Yhteensä 1.676€


Lisäksi helmikuussa ei jäänytkään tavallista 550 euroa sijoitettavaksi. Tämä on nähdäkseni suurimmaksi osaksi auton ja kissan syytä :P Kiritään tätä kiinni sitten maaliskuussa :)



7 kommenttia:

  1. "Tämä on nähdäkseni suurimmaksi osaksi auton ja kissan syytä"

    Nauroin :D.

    VastaaPoista
  2. Lopetus oli hauska. Auton ja kissan takia budjetti heitti häränpyllyä, mutta Mulberryllä ei ollut tässä mitään osaa eikä arpaa. :P

    VastaaPoista
  3. Hei ihan asian vierestä: tykkään lukea blogeja paljon puhelimella. Oletko tarkastanut, miltä layouttisi näyttää puhelimella? Hyvä blogi, mutta vaikea mobiilinäytöllä.

    Itsekin nauroin lopulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää tarkistaa mobiiliversio :)

      Poista
  4. Hyvä törsy tuo ensimmäinen ;) Saanko kysyä minkä mallin hankit?

    VastaaPoista
  5. :) Ostin Double Zip Toten. Se on ihan loistava, koska sinne saa pientä väkivaltaa käyttäen 13-tuumasen läppärinkin mahtumaan!

    VastaaPoista