sunnuntai 26. elokuuta 2018

Syksyisiä ajatuksia

Rakastan syksyä <3 Siinä on aina ihana ja omanlaisensa, uuden alun tunnelma. Vaikka oikeastaan kaikki yleensä jatkuu juuri samanlaisena kuin aikaisemminkin :D 

Kesäloma oli ja meni aurinkoisissa merkeissä. Tuntuu melkein, että helteet loppuivat ihan samaan aikaan kuin kesälomakin! Tein jonkun verran töitä kesällä, enkä saanut rentouduttua ihan niin paljon kuin olisin halunnut. Ihan vain oman jaksamiseni vuoksi saatan pyytää viikon loman johonkin kohtaan syksyä.


Kesäloman lopulla innostuin todenteolla sijoitusasuntoasiasta. Hain kirjastosta pari kirjaa luettavaksi ja aloin tekemään alustavaa kartoitusta mistä ostaisi, mitä ostaisi ja millä hinnalla. Sitten todellisuus astui kuvaan, loma loppui ja nyt ei ole oikein edes energiaa miettiä koko asiaa! Vaikka asuntosijoittaminen saattaisi olla mielenkiintoista ja tuottoisaa, luulen kuitenkin, että se on tämän hetkisessä elämäntilanteessani vähän liikaa. Hyvä kun jaksan työpäivän jälkeen tehdä edes ruokaa kotona - puhumattakaan, että jaksaisin kantaa huolta vuokra-asuntoon liittyvistä asioista!

Työnteon osalta olen huomannut, että less is more, eli alan panostamaan töihin vähän vähemmän. Viimeisen vuoden ajan työ on ollut ykkösprioriteetti ja mennyt aivan kaikesta ohi. Olen toki saavuttanut vuoden aikana paljon (mm. vedän nyt yhtiön 5 hengen legal-tiimiä), mutta loppupeleissä uskon, että samat asiat olisi voinut saavuttaa vaikka 80% siitä panostuksesta, jonka nyt olen tehnyt.


1 kommentti:

  1. Minäkin olen lainannut kirjastosta asuntosijoittamiseen liittyviä kirjoja ja olen vuoden alusta asti lukenut blogeja niihin liittyen, mutta en vain ole päässyt niin pitkälle, että osaisin ajatellakaan vielä ostoa.

    Tuntuu, että on niin monta mutkaa ja muttaa ennen kuin voisi oikeasti uskaltaa heittäytyä vuokranantajaksi.
    Mut ehkä se päivä vielä tulee. Alan pikkuhiljaa uskoa, että minusta olisi kyllä siihen, kun vaan alkuun pääsee.

    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista