sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Syyskuun plänit

Syyskuu näyttää budjettimielessä tältä:

Palkkatulot (netto): 3945€
Pakolliset menot: 2750€
Säästöön/sijoituksiin: 800€
Funny money ja puskuri: 395€

Syyskuulle ei toistaiseksi ole tiedossa mitään sen suurempaa menoa tai tilanteita, johon pitäisi varautua. Ulkona syöminen on meillä miehen kanssa lähtenyt vähän lapasesta tässä kesälomien jälkeen... Huomasin kauhukseni, että tein koko elokuun aikana kotona kahdesti ruokaa :D Tosin söin kyllä myös paljon myös eineksiä iltaisin (ehdoton lemppari on Lidlin American Style Snackbox, jos tätä nyt edes einekseksi voi kutsua..) ja töissäkin on lounas tullut korvattua pikapuurolla useampaan kertaan.

Muita relevantteja juttuja syyskuulla on siivoojan vaihto ja siivouskertojen vähentäminen. Tässä säästän noin 60€/kk. Pääasiallinen syy siivoojan vaihtoon oli kylläkin siivouksen heikko laatu eikä niinkään säästö, ja olisin mielelläni jatkanut joka toisen viikon siivouksella, mutta uudella siivoojalla oli tässä vaiheessa mahdollisuus ottaa vuoro vain kerran kuussa. Parempi sekin kuin ei siivousta lainkaan!

Veroprosentti pitäisi päivittää, valitettavasti ylöspäin :/ Aikaisempina vuosina olen saanut opintolainan takaisinmaksun vuoksi veronpalautusta vuosittain satoja euroja, mutta se hupi on nyt loppu, joten yritän optimoida palautukset lähelle nollaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti