torstai 2. helmikuuta 2017

Kuukausikatsaus 1/2017

Tammikuussa sijoitusteni tuotto oli -0,23%. Vielä viime viikon lopulla tuotto oli kevyesti positiivinen, mutta sen jälkeen melkein kaikista Superrahastoista haithui jonkun verran. Liekö Trumpin tekosia, vai mistä tämä lasku johtui... 

Uusia sijoituksia tuli tehtyä noin 470 eurolla: superrahastoja, kahta ETF:ää joita salkustani jo löytyikin sekä lyhyen koron rahastoa. Nordnetin tilillä lepää tällä hetkellä vielä noin 130 euroa odottelemassa, että mihin ihmeeseen sen keksisi laittaa. Ehkä se jää odottamaan maaliskuun alkuun asti ja pääsee osaksi seuraavaa suoraa osakeostoani :) Kuka tietää, miten käy! :D

Tiedon osake, jota tietysti kaikkein suurimmalla mielenkiinnolla seurailen, on tammikuun lopussa plussan puolella reilu 5%. Hyvä hyvä.

Päätkseni sijoittaa ns. vararahastoni korkorahastoon on osottanutunut typeräksi päätökseksi ainakin pitkän koron rahaston osalta. Kyseisessä rahastossa on nyt kiinni 480 euroa ja tulos on melkein 18 euroa pakkasen puolella! Keljuttaa! Tätä kirjoittaessani nyt päätin, että otan kaiken pois tuosta rahastosta ja osan sijoitan Superrahastoihin ja osan jätän myös odottelemaan osakeostoa. Kyllä. Tämä on hyvä päätös :)







1 kommentti:

  1. Mulla taitaa olla samoja korkorahastoja ja mietin myös mitä tehdä niiden kanssa. Lisäsijoituksia en ole tehnyt kuukausiin ja tuntuu, että kulut syövät rahoja. Ehkä minäkin otan ne pois ja laitan jonnekin tuottamaan.

    VastaaPoista