sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Joulukuun törsyt

Oi voi voi, tekee oikein pahaa kirjottaa joulukuun törsäilyistä. Alkukuun jaksoin seurata suhteellisen tarkasti mitä kaikkea turhaa tuli ostettua. Sitten lähdettiin mieheni sukulaisten luo ulkomaille ja homma levisi totaalisesti käsiin. Olin kyllä varannut budjetissa noin 300 euroa ulkomailla elämiseen ja satunnaisiin ostoksiin, eikä rahaa loppupeleissä ehkä mennyt ihan kauhean paljon enempää. Eniten kuitenkin häiritsee se, että kaikki mitä automaatista nostin katosi jonnekin, eikä mulla ole tarkkaa käsitystä mihin! Sietäisin tilanteen paremmin, jos olisi edes muutaman kympin tarkkuudella pyörivä lista tuhlailuista.

Ulkomailla ollessa tuntuu itselläni ainakin rahankäyttö olevan myös ihan eri mallilla kuin täällä kotosuomessa arkena. Tulee käytyä kahviloissa ja ravintoloissa ja ostettua juttuja, ihan vaan "koska Suomesta niitä ei saa". Tällä kertaa ylimääräistä rahaa meni myös huomattava määrä bensoihin, koska emme päässeetkään majailemaan mieheni vanhempien luona, vaan veljen luona noin 30 km päässä. Sielät sitten ajettiin kerran päivässä vanhemmille ja takaisin.

Summa summarum: loma oli ihana mutta rahankäytön kannalta holtiton. Tässä vielä erittelyä tuhlailusta:

Hiusväri, ripsiväri ja meikinpoistoaine 25€: nojoo, näitä nyt aina vaan tarttee
Idut ja D-vitamiini 25€: sijoitus itseeni
Tasapainotyyny töihin 13 €: on muuten ollut hyvä! :D
Työkengät ja 3 x pohjalliset 22€
Huulipuna ja huivi 13,50€: pikkujouluhärpäkkeitä
Työkengät 120€: Ostan kerran kahdessa vuodessa kunnon korkkarit töihin. Tällä kertaa löysin Hugo Bossin kengät 8 cm korolla reippaalla alennuksella!
Reissu n. 400€:sis. mm. bensat, junamatka, syöminen "kotona", ravintoloita ja kahviloita, hiusöljy, joitain joululahjoja ja tuliaisia.

Yhteensä 615,50€. Auts.
2 kommenttia:

  1. Hups, no tekevälle sattuu ja tapahtuu :)

    VastaaPoista
  2. Lomat on lomia, ei sinne tarvitse lähteä pihistelemään. Tienataan sitten ne rahat takaisin korkojen kera.

    VastaaPoista